Кой е най-светлият и ярък цвят?

Кой е най-светлият и ярък цвят?
27 януари 2021

„Озаряващо жълто" и "основно сиво" са цветовете на 2021 г., според института "Пантон" (Pantone Color Institute). Подкрепят ги и Freepik Company – платформа за безплатни векторни изображения, снимки и илюстрации.
Заедно тези два цвята предават послание за сила и надежда, което е едновременно трайно и ободряващо - и всички ние бихме могли да използваме някои от тях през 2021 година.
Всяка година от 2000 г. насам Pantone Color Institute избира цвета на Pantone на годината. Това е еталон за цялата творческа индустрия, който диктува тенденции в брандирането, модата, обзавеждането на дома и, наред с други области, графичния дизайн.
Трябва да усетим, че всичко ще стане по-ярко - това е от съществено значение за човешкия дух, аргументират избора си от Pantone Color Institute.
Ние от Meflora се вдъхновяваме много от жълтия цвят. Той сякаш грее отдалеч и ни кара да усещаме светлината. Напомня ни за слънцето, звездите, пламъка на свещите и огъня в камината.
Сивият цвят е малко по-скучен, но пък с него жълтият изпъква още повече.
В крайна сметка е най-важното да слушате себе си и да знаете какво на Вас ви харесва. Също така не е наложително да променяте всичко в дома си. Една ваза със слънчеви жълти цветя може да промени изцяло атмосферата на дома.

5 идеи за великденска украса

Днес сме решили да ви изкушим с вдъхновяващи идеи за великденска декорация.

прочети още

Идея за адвент календар

Озарете дома си през този празничен сезон, като използвате тази прекрасна идея за адвент календар с малки коледни кутийки.

прочети още

Как да си направим костюм на пчела 

Когато вечер решиш, че ти трябва костюм на пчела е най-весело. Започва се едно умуване. В крайна сметка резултатът е вдъхновяващ!

прочети още

Как да си направим украса за Великден?

Просто обичам да декорирам за пролетта ... усеща се освежаващо и чисто с цялата зеленина и светлина, която получаваме през този сезон. Този безплатен шаблон на зайчета е идеалното допълнение (или начало) към Вашата украса за Великден. Изтеглете го по-долу.

прочети още