Кой е най-светлият и ярък цвят?

Кой е най-светлият и ярък цвят?
27 януари 2021

„Озаряващо жълто" и "основно сиво" са цветовете на 2021 г., според института "Пантон" (Pantone Color Institute). Подкрепят ги и Freepik Company – платформа за безплатни векторни изображения, снимки и илюстрации.
Заедно тези два цвята предават послание за сила и надежда, което е едновременно трайно и ободряващо - и всички ние бихме могли да използваме някои от тях през 2021 година.
Всяка година от 2000 г. насам Pantone Color Institute избира цвета на Pantone на годината. Това е еталон за цялата творческа индустрия, който диктува тенденции в брандирането, модата, обзавеждането на дома и, наред с други области, графичния дизайн.
Трябва да усетим, че всичко ще стане по-ярко - това е от съществено значение за човешкия дух, аргументират избора си от Pantone Color Institute.
Ние от Meflora се вдъхновяваме много от жълтия цвят. Той сякаш грее отдалеч и ни кара да усещаме светлината. Напомня ни за слънцето, звездите, пламъка на свещите и огъня в камината.
Сивият цвят е малко по-скучен, но пък с него жълтият изпъква още повече.
В крайна сметка е най-важното да слушате себе си и да знаете какво на Вас ви харесва. Също така не е наложително да променяте всичко в дома си. Една ваза със слънчеви жълти цветя може да промени изцяло атмосферата на дома.

Идея за адвент календар

Озарете дома си през този празничен сезон, като използвате тази прекрасна идея за адвент календар с малки коледни кутийки.

прочети още

Как да си направим костюм на пчела 

Когато вечер решиш, че ти трябва костюм на пчела е най-весело. Започва се едно умуване. В крайна сметка резултатът е вдъхновяващ!

прочети още

Как да си направим украса за Великден?

Просто обичам да декорирам за пролетта ... усеща се освежаващо и чисто с цялата зеленина и светлина, която получаваме през този сезон. Този безплатен шаблон на зайчета е идеалното допълнение (или начало) към Вашата украса за Великден. Изтеглете го по-долу.

прочети още