Елегантен Кожен Сватбен Албум с Дизайн GREENERY: Ръчно Изработен Подарък за Вечни Спомени

199,00 лв.

Изненадайте вашите близки с незабравим подарък - нашият елегантен кожен сватбен албум с дизайн GREENERY. Този уникален продукт съчетава изисканост и природна красота, предоставяйки перфектното място за съхранение на най-важните спомени от вашата сватба.

Дизайн GREENERY

Облечен в нежна кожа, нашият сватбен албум излъчва романтика и стил. Дизайнът GREENERY, с бели цветя и нюанси на зелено, добавя усещане за свежест и радост към всеки момент, запечатан на снимките в албума.

Детайли на албума

Нашият албум има компактен размер от 22х22х8 сантиметра и включва 14 страниците, допълнени от 2 корични. С внимателно изработени детайли, включително разнообразни разгъвки, джобчета и капачета за снимки, този иновативен дизайн ви дава възможността да създадете уникална история с вашия албум. Всяка страница е платно за вашите спомени и моменти, които искате да запечатате, като тяхната организация става интерактивна и лична. По този начин вие контролирате начина, по който историята се развива, докато прелиствате страниците на вашето изкушение от спомени. Персонализирайте вашия албум с имената на младоженците, за да добавите още индивидуалност към този специален подарък.

Време за изработка 

Всеки албум се изработва с грижа и внимание към детайлите. От момента на поръчката до доставката се нуждаем от 15 дни, за да гарантираме, че всеки аспект на албума се изпълнява с най-високо качество.

Поръчайте нашия елегантен сватбен албум и запечатайте най-красивите моменти от сватбения ден. Добавете личност и стил към вашите спомени с нашия уникален продукт, който ще съхранява вашата любовна история през годините.

Подобни продукти