Изработен с любов - Ръчен Албум за Снимки за Сватбени Спомени

  • Кат. номер: CWLHPAWM147
180,00 лв.

Искате да направите сватбения подарък на вашите приятели или близки още по-специален? Ръчно изработеният албум за снимки е перфектното решение! Този изключителен албум представлява висококачествено произведение на изкуството, създадено с много внимание към детайлите и обич към ръчната работа

Искате да направите сватбения подарък на вашите приятели или близки още по-специален? Ръчно изработеният албум за снимки е перфектното решение! Този изключителен албум представлява висококачествено произведение на изкуството, създадено с много внимание към детайлите и обич към ръчната работа.

Изящен Подарък за Сватба с Ръчно Изработен Албум за Снимки

Характеристики:

  • Корици от мукава с велурен завършек: Албумът има твърди корици с изискан зелен велур, който допринася за луксозния му вид и усещане. Велурът прави кориците меки и приятни на допир.
  • Декорация с персонализация: Корицата на албума представлява истинско произведение на изкуството с красива рамка, в която са вместени имената на младоженците. Този персонализиран елемент придава на подаръка индивидуалност.
  • Детайли и украшения: Кориците са допълнително украсени с велурени цветя, дантела и метални елементи, които придават уникална елегантност на албума.
  • Интериор със стил: Вътрешните хартии на албума са изработени в зелен цвят с бели цветя и нежни листа, което създава хармонична и стилна комбинация. Този дизайн отразява тематиката на сватбеното събитие и прави албума подходящ за съхранение на специални спомени.
  • Множество джобове и крила: Албумът разполага с 5 листа, всяка страница с допълнителни джобове и крила, предназначени за съхранение на около 60 снимки. Тук можете да поставите както снимки с размер 10х15 см, така и по-малки и по-големи снимки, което го прави удобен за разнообразни моменти и снимки от сватбената церемония и празненство.

Време за изработка 

Всеки албум се изработва с грижа и внимание към детайлите. От момента на поръчката до доставката се нуждаем от 15 дни, за да гарантираме, че всеки аспект на албума се изпълнява с най-високо качество.

Този уникален ръчно изработен албум за снимки е не само чудесен начин за съхранение на специалния момент от сватбата, но и чудесен начин да изразите своята обич и внимание към близките ви. Подарете им този изящен албум и уловете най-красивите спомени от техния най-важен ден.

Подобни продукти