Как да си направим украса за Великден?

Как да си направим украса за Великден?
12 април 2021

Този шаблон на зайчета има четири сладки модела за съчетаване. Също така е лесно да се украси с помпони или  памучни топки за малко допълнителна сладост!

shablon za dekoraciya zaicheta

Просто обичам да декорирам за пролетта ... усеща се освежаващо и чисто с цялата зеленина и светлина, която получаваме през този сезон. Този безплатен шаблон на зайчета е идеалното допълнение (или начало) към Вашата украса за Великден. Изтеглете го по-долу.

shablon za dekoraciya zaicheta

Всъщност имам няколко от тези заешки банера из къщата ...те се умножават като ... зайчета.

 Как да си направим декорацията за Великден

shablon za dekoraciya zaicheta 3

 Необходими материали за шаблона за декорация:

  • Шаблон със зайчета за разпечатване;
  • Бял картон с размер А4;  
  • Помпони. Може да замените с топчета от памук;   
  • Панделка, на който да окачите картонените зайчета;   
  • Лепило. Използвах горещ силикон, за да направя процеса по-бърз;      
  • Перфоратор; 
  • Ножици.

 

Указания за изработка на украсата за Великден

След изтеглянето отпечатайте зайчетата си върху белия си картон с размер А4. Изрежете толкова зайчета, колкото са ви необходими за дължината на банера, който желаете. Ако нямате помпони, използвайте памук, който да залепите като опашка. Аз използвам два цвята помпони – бял и розов. Може да изберете още по пъстри за допълнително свежо настроение. Залепете го върху областта на опашката на вашето зайче.

shablon za dekoraciya zajcheta 5

Пробийте две дупки, на около един сантиметър една от друга на гърба на зайчето. Нанижете зайчетата си.

shablon za dekoraciya zaicheta 6

Обикновено нямам определен стил, по който нанизвам банери. На този безплатен шаблон със зайчета направих малки дупки, колкото да мине лентата. Предпочитам да нанизвам отзад напред, оставяйки края на панделката отзад. По този начин панделката не пречи на ушите на зайчето. Ако вашият перфоратор е с по-малък отвор може да нанижете зайчетата на канап. С него банера изглежда много натурално.

 

Можете да направите толкова много неща с тези шарени зайчета, но банерите са ми любима декорация за Великден.И накрая, но не на последно място перфектната украса за Великден не е тази, която е най-скъпа, а която се прави за скъпи хора.

Изтеглете шаблона за декорация със зайчета:

5 идеи за великденска украса

Днес сме решили да ви изкушим с вдъхновяващи идеи за великденска декорация.

прочети още

Идея за адвент календар

Озарете дома си през този празничен сезон, като използвате тази прекрасна идея за адвент календар с малки коледни кутийки.

прочети още

Как да си направим костюм на пчела 

Когато вечер решиш, че ти трябва костюм на пчела е най-весело. Започва се едно умуване. В крайна сметка резултатът е вдъхновяващ!

прочети още

Кой е най-светлият и ярък цвят?

„Озаряващо жълто" и "основно сиво" са цветовете на 2021 г., според института "Пантон" (Pantone Color Institute). Подкрепят ги и Freepik Company – платформа за безплатни векторни изображения, снимки и илюстрации.

прочети още