Папки за кръщелно свидетелство

Папки за кръщелно свидетелство

Подреди по

Папки за кръщелно свидетелство

Добре дошли в Meflora.com, където представяме на вашето внимание нашите уникални папки за кръщене. Нашите ръчно изработени папки са перфектния начин да съхраните и защитите вашето кръщелно свидетелство със стил и елегантност.

Уникални Дизайни за Момче и Момиче

 Нашите папки се предлагат с разнообразие от дизайни, подходящи както за момчета, така и за момичета. Независимо дали искате нещо нежно и деликатно или по-игриво и цветно, ние имаме подходящият дизайн за вас.

Качество и Размери 

Всички наши папки за кръщене са изработени от висококачествена мукава и облечени с дизайнерска хартия, което ги прави изключително издръжливи и елегантни. Размерът на папките е 31x22 сантиметра, което позволява лесното съхранение на кръщелното свидетелство.

Лесно Поръчване

Поръчайте нашите папки за кръщене с лекота и удобство онлайн. Просто изберете дизайнът, който ви харесва, и кликнете за поръчка. Ние ще се погрижим за доставката до вас, за да можете бързо и лесно да получите своята папка за кръщене.

Съхранете спомените от най-важния ден в живота на вашето дете с нашите елегантни и стилни папки за кръщене от Meflora.com. Изберете уникален дизайн днес и направете кръщенето още по-специално.