Ръчно Изработен Албум за Снимки Сафари - Запазете Вашите Пътешественически Спомени

115,00 лв.

Добре дошли в света на ръчно изработените албуми за снимки, вдъхновени от малкия пътешественик и увлекателните сафари приключения! Нашите албуми са създадени с любов към детайла и вдъхновение от дивите животни на саваната. Нека ви представим нашата колекция, вдъхновена от сафари темата:

  1. Албум "Скрапбук Сафари Съкровища" Пренесете се във вълнуващата обстановка на сафари с нашия скрапбук албум с картонен гръбнак. Всяка страница е вълшебно оформена с ръчно приложени елементи от плат и вата, създавайки текстура и измерение. Този албум е идеалният спътник за вашите 70 най-ценни снимки от размер 10/15 см.

  2. Албум "Сафари Приключения А5" Изживейте сафари атмосферата в компактен формат с нашия А5 албум със спирала. Този албум ще приеме до 70 снимки, всяка една от които ще ви потопи в моментите на вълнение и откритие. Размерът е идеален за споделяне на вашите незабравими спомени.

  3. Албум "Зелени Пътеки на Сафари" Съчетайте вашите най-добри спомени с естетиката на сафари с нашия А5 албум със спирала за 100 снимки. Зелените корици предизвикват усещане за природната обстановка, а всяка страница ще ви накара да се почувствате като част от сафари експедиция.

Нашите албуми се радват на вниманието към детайла и качеството на изработка. Те представляват идеалния начин да запазите и подредите спомените от вашия малък пътешественик в света на сафарито. Създайте уникално визуално пътешествие, което да се гордеете да споделите с близките си.

Съчетайте снимките си с нашите албуми и се потопете в магията на сафари приключението отново и отново. Освен че ще съхраните спомените си, албумите ни създават истинско произведение на изкуството, което да украси вашето пространство.

Подобни продукти