Ръчно изработени подаръци

Ръчно изработени подаръци

Подреди по

Ръчно изработени подаръци

Meflora - oнлайн магазин за handmade подаръци и декорации

handmade подаръци Meflora

Съчетавайки изкуството на художествените и приложните занаяти с модерните технологии, ние екипа на Meflora - Пламена, Юлия и Ана-Мария, не спираме да творим нашия уникален свят. Стремим се да обогатяваме уменията си с нови, защото творецът е творец за цял живот. Ръчната изработка ни доставя голямо удоволствие. Затова и нашите подаръци стават уникални. В нашите handmade подаръци ние влагаме цялото си внимание, за да създадем не само персонализиран подарък, но и спомен.

Защо да изберете ръчно изработени подаръци от нас

Като всички хора, за нас са важни празниците и всички са специални. Ако хората желаят да впечатлят не трябва да подаряват дреха, парфюм или телефон, а да оставят на специалистите да изработят нещо запомнящо се.

Ръчно изработените подаръци имат свой стил и когато са поднесени и по подходящ начин стават изключително фин подарък. С нашите творения вие получавате и:

  • уникален подарък сътворен от сръчни ръце;
  • избирате българското;
  • подарък с вложена частица любов и положителна енергия;
  • персонализирани подаръци.

 

Представете си, че подарявате подарък съобразен с получателя и персонализиран специално за него. Това е най-голямото предимство на ръчно изработените неща. Всичко handmade носи двойно повече любов. Не се колебайте да се свържете с нас чрез сайта, телефон или чрез фейсбук страницата Meflora и да споделите вашите предпочитания за handmade подаръци.