Зелената организация: Готов за разпечатване дизайн за вашия планер

  • Кат. номер: GODP164
19,00 лв.

Открийте "Зелената организация" - иновативен дизайн за планер, предоставящ възможност за организация и вдъхновение в ежедневието ви. Съчетавайки красива зеленина със съвременен дизайн и функционалност, тези готови за принтиране дигитални хартии ще ви помогнат да планирате и управлявате своите дни с лекота.

Този уникален дизайн на планер предлага комбинация от естетика и функционалност, като ви дава възможността да се организирате и да се вдъхновявате в ежедневието си. Освен красивата зеленина и изчистения дизайн, този планер включва страници за месечен календар, бележки, списъци с приоритети и дневни задачи.

Началото на седмицата в календарните страници е подредено в понеделник, като цялостният дизайн е изработен с мисъл за удобство и функционалност. Независимо дали сте студент, професионалист или просто обичате да планирате своите дни с вдъхновение, "Зелената организация" е идеалният инструмент за вас.

Всеки файл е във формат A5 и включва 28 листа с високо качество на изображенията (300 dpi), гарантиращо яснота и чистота при печат. ВАЖНО: Плащането за този продукт се извършва по банка. След успешното плащане, файловете ще бъдат изпратени на указания от вас имейл адрес. Моля, уверете се, че предоставеният от вас имейл адрес е валиден и правилно написан, за да можем да ви доставим закупените файлове навреме.

ВАЖНО: При покупката на този продукт, вие придобивате правото да го използвате за различни цели, включително за персонални и професионални проекти. Обаче, е важно да отбележим, че не е позволено да се продава или препродава този продукт по друг начин, освен както е описано в условията за употреба.

Изтеглете днес нашия готов за изпечатване дизайн и започнете да персонализирате своя планер сега!